Uw Specialist

Voor Verpakkingsmaterialen en Machines

BESCHERMFOLIE

Beschermfolie is een specialistische hoogwaardige, eenzijdig klevende folie welke de oppervlakte van uw producten beschermd tegen allerlei invloeden. Deze invloeden zijn geheel afhankelijk van waarvoor u de beschermfolie nodig heeft. Zo kan de zon een belangrijke invloed hebben op uw product; uw folie dient in dat geval UV bestendig te zijn.  Een andere invloed is wanneer u een bewerking heeft toegepast op uw product, waardoor een coating is toegevoegd. Bij het verwijderen van de beschermfolie dient deze de coating niet van het product te verwijderen. Zo zijn allerlei klant specifieke toepassingen te bedenken waarvoor de beschermfolie gebruikt kan worden. Doordat iedere klant zijn eigen type beschermfolie nodig heeft willen wij altijd uw toepassing weten zodat wij u op de juiste kunnen informeren en adviseren.

Van de meeste type beschermfolies hebben wij moederrollen op voorraad liggen, die wij op iedere gewenste breedte voor u kunnen snijden. Door onze eigen snijmachine kunnen wij snel schakelen en korte levertijden garanderen. 

Beschermfolie wordt gebruikt voor diverse toepassingen in verschillende branches zoals;  de autobranche, metaalbranche etc.. Voor iedere toepassing zijn er andere folie eigenschappen nodig, hierdoor is analyse noodzakelijk zodat de best passende beschermfolie ingezet kan worden.