Uw Specialist

Voor Verpakkingsmaterialen en Machines

SEMI AUTOMATEN MATCO

De Matco A100 is een eenvoudige palletwikkelaar als u de eerste stap wilt zetten naar semi automatisch wikkelen. Veiligheid, bedieningsgemak en een robuuste industriële uitvoering zijn kenmerkend voor deze wikkelaar. De machine is voorzien van een foliewagen met een eenvoudig folie invoer systeem. Geschikt voor ca 30 pallets per uur.

De Matco A400 is een eenvoudige palletwikkelaar waarbij veiligheid, bedieningsgemak en een robuuste industriële uitvoering de sleutelwoorden zijn. De machine is uitgerust met een aangedreven voorreksysteem, een foliewagen met ‘eenvoudig folie invoer systeem’ en een folie doorpriksysteem. Door de analoge sensor met hoekcompensatieregeling bespaart u maximaal op uw folie. De Matco A400 beschikt over een capaciteit van 30 pallets per uur.

De Matco A900 is een semiautomatische draaiarm wikkelaar. De A900 is voorzien van een aangedreven voorreksysteem en heeft de mogelijkheid tot het instellen van vijf verschillende wikkelprogramma’s. Dit maakt de palletwikkelaar erg geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. De A900 is een palletwikkelaar waarbij de arm om de pallet heen draait, waardoor de machine ideaal is voor het stabiliseren van zeer fragiele, maar ook extreem zware ladingen. De Matco A900 beschikt over een capaciteit van 30 pallets per uur.

 OFFICIEEL DEALER VAN: